Page content

Diensten

 

WorkMassage is gespecialiseerd in diensten die personeel vitaal en gemotiveerd houden, zoals een stoelmassage op het werk of een workshop stressreductie. Diensten die kosten voor ziekteverzuim besparen. Ruim 80% van alle klachten zijn stress gerelateerd. Dat is niet goed voor medewerkers en slecht voor de bedrijfsresultaten. Logisch dat de behoefte aan ontspanning, anders omgaan met stress en gezondheid steeds groter wordt. Preventie loont.

Werkgevers die aandacht hebben voor het welzijn van hun personeel kunnen rekenen op een verhoogde loyaliteit én productiviteit. Wij bieden effectieve en fiscaal aantrekkelijke diensten aan die kosten als ziekteverzuim besparen.

Stoelmassage op locatie

WorkMassage neemt in 15-20 minuten diverse klachten onder handen. Jouw gemak staat voorop. Je kunt je kleding gewoon aanhouden en je hoeft nergens naar toe. In een rustige ruimte en ontspannen sfeer kun je je ‘batterij’ weer opladen.

Na een stoelmassage voel je je weer ontspannen en fit. Meer werkplezier en een verhoogde productiviteit zijn slechts enkele positieve effecten van een massage op locatie.

Stoelmassages werken preventief bij kantoorklachten wanneer stoelmassages structureel worden ingezet. Personeel belonen na een behaald resultaat of tijdens een extra drukke periode werkt ook zeer motiverend.
Lees meer over de bewezen positieve effecten.

Vitaliteitstraining met E-learning module

Veel HR managers zijn op zoek naar een paraplu waaronder ze alle activiteiten omtrent vitaliteit voor medewerkers kunnen onderbrengen. Geen losse onderdelen maar een pakket waar alle belangrijke aspecten in logische volgorde aan bod komen. Onze 7-stappen training biedt dat. Als uitgangspunt hanteren we het model van de Vitaltiteitspiramide, ontstaan uit onderzoek door arts Frans Bakker en psycholoog Albert Sonnevelt naar de geheimen van een gezonde leefstijl. In 7 weken worden de 7 elementen behandeld in de vorm van workshops, coaching en een E-learning module met opdracht en het behalen van ieders eigen doelstelling. Er is veel aandacht voor borging van de eigen doelstelling binnen de organisatie. Vraag de vrijblijvend de brochure aan via info@workmassage.nl.

.

Workshops

Onze workshops worden incompany gegeven en zijn ook los te boeken. Ze bieden praktische tools om ieders werk- en leefstijl te optimaliseren. Interactief, leerzaam en leuk. Ideaal voor bijvoorbeeld een vitaliteitsdag of  personeels uitje. In onze workshops krijg je tools aangereikt die je direct toe kunt passen op het gebied van:

Vitaliteit, Stresspreventie, Energie Management en Massage.

Je boekt al een workshop vanaf 2 uur voor max. 20 deelnemers. Een lezing voor een grote groep mensen behoort ook tot de mogelijkheden.  Dit wil je weten!
Lees meer

Werkplek advies

Meting2De werkplek verandert door flexplekken, het gebruik van laptops en thuiswerk.
Om te zorgen dat medewerkers geen klachten krijgen aan schouders, nek, rug en armen is advies en een juiste instelling belangrijk. De ergocoaches van WorkMassage geven voorlichting omtrent houding en zorgen voor een juiste instelling van meubilair, op het werk en thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring in het geven van stoelmassages op locatie kunnen wij meedenken over de beste combinatie van preventieve maatregelen.
Lees meer.

Comment Section

0 reacties op “Diensten

Plaats een reactie


*