Massage protocol vanaf 11 mei 2020
11 mei 2020 
in Blog

Massage protocol vanaf 11 mei 2020

We masseren weer!

Vanaf maandag 11 mei mogen de contactberoepen zoals masseurs en therapeuten hun werkzaamheden weer oppakken. Daar zijn we super blij mee. We hebben onze klanten en het masseren enorm gemist. Iedereen is bezig aan een “come back” zodat masseren ook weer veilig kan in de toekomst. In deze blog lees je waarom aanraking tot een eerste levensbehoefte behoort. We noemen dat “huidhonger”.

Natuurlijk begrijpen we dat het even duurt voordat iedereen gewend is aan de 1,5 meter samenleving. Het voelt nog steeds onwennig soms maar het is niet anders. Op menig kantoor en werkplek zullen aanpassingen gedaan worden om veilig te kunnen werken. Bij veel klanten beginnen medewerkers dan ook echt in juni of iets later. Tot die tijd werkt iedereen zoveel mogelijk thuis. De afgelopen periode hebben we enkele online vitaliteit workshops gegeven voor wat extra energie. Het is prettig om te merken dat we online ook prima contact kunnen houden maar het is natuurlijk toch andes dan live:-).

Massage Protocol

Samenwerkende branche verenigingen in de massage wereld hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een algemeen protocol gekomen dat te lezen is op de website van onze branche vereniging (BvS). Lees het hier. De masseurs van WorkMassage volgen deze richtlijnen.

Dat betekent dat we zelf extra hygiëne maatregelen treffen om handen, ruimte en materiaal schoon te houden na elke massage.

Voordat je een massage boekt vragen we je om deze vragen door te nemen over je gezondheid. Onze masseurs houden zich aan dit massage protocol en beantwoorden alle vragen met “nee”. Jij ook?

• Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of
hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
• Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
• Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
• Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Is op een van deze vragen het antwoord “ja” dan kunnen we je nog niet masseren. Hopelijk tot binnenkort!

 

Reactie plaatsen