Free WorkMassages voor het goede doel

Free WorkMassages voor het goede doel

Waarom Free WorkMassages?

Free WorkMassages zijn massages die wij verzorgen voor instellingen zonder winstoogmerk. Belangrijk is dat ze een maatschappelijk doel hebben. In binnen- of buitenland.

De medewerkers van deze instellingen werken vanuit bezieling om de wereld een stukje beter te maken. Naast betaalde krachten zetten ook talloze vrijwilligers zich in voor het goede doel.  Om er voor te zorgen dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen geven wij af en toe free massages weg. We verrassen de mensen op kantoor met een verkwikkende stoelmassage zodat ze weer met frisse energie verder kunnen. Daar worden wij dan weer blij van:-).

Stichtig Free a Girl.


In 2017 zijn ze het project School for Justice gestart. Zo kunnen meisjes uit India die in de gedwongen prostitutie terecht zijn gekomen worden bevrijd en opgeleid tot advocaat of officier van justitie. Op deze manier leren ze de daders aan te pakken en achter de tralies te krijgen. Een structurele aanpak die van slachtoffers professionals maakt.

Dat ondersteunen we graag en daarom hebben we de medewerkers van Free a Girl in Haarlem Free WorkMassages gegeven:-).

 

https://youtu.be/cyfb7Ee812Q

 

Amnesty International


Jaren hebben we het personeel en de vrijwilligers gemasseerd van Amnesty International. Dit was tegen sterk reductietarief aangezien we geen groot beslag willen leggen op de kas natuurlijk. Vele honderden massages hebben mensen ondersteund om even op adem te komen en weer door te gaan met de strijd.

Tijdens de schrijfmarathon om politieke gevangenen vrij te krijgen hebben we Free Massages verzorgt voor Amnesty International in Amsterdam. De vrijwilligers en bn'ners die toen brieven geschreven hebben en met schrijfkramp achter bleven hebben we letterlijk onder handen genomen-).

Free WorkMassages voor Amnesty Internatioal

Kika Run


Tijdens de Kikarun in Bloemendaal aan Zee hebben we Free Massages verzorgt voor de lopers die na afloop van de sportieve daad even op onze massagestoel wilden ontspannen. Ook de fans van de lopers konen zich laten masseren voor een vrijwillige bijdrage dat bestemd was voor dit doel.

 

Who's next?


Ken jij een goed doel of werk je voor een goed doel waar de mensen wel wat ontspanning kunnen gebruiken? Wellicht kunnen we daar Free WorkMassages verzorgen! Geef ze op via melanie@workmassage.nl.

Free Massages for a better world!

Free WorkMassages

 

 
M.Hamza
Door

M.Hamza

op 07 May 2023

Hi , please I would like to get free massage if possible, thanks

Reactie plaatsen