Massage op evenementen

Massage op evenementen

Massage op Sportieve Evenementen

Organisatoren van evenementen zoals wandeltochten, marathons of wielrenraces hebben graag een masseur in de buurt. Je zou niet willen dat een van de deelnemers klachten krijgt waar geen hulp voor is.

WorkMassage wordt dan ook ook regelmatig ingezet bij marathons waarbij de renners achteraf een heerlijke massage kunnen krijgen. Dit kan een stoelmassage of tafel massage zijn. Spieren raken uitgeput na een flinke inspanning.  Het afvoeren van melkzuur na de prestatie voorkomt spierpijn of klachten. Het soepel houden van spieren is enorm belangrijk om blessures te voorkomen. Wanneer er dan toch blessures ontstaan kunnen onze sportmasseurs deze behandelen waardoor het lichaam van de sporter sneller herstelt.

Vooral bij ongetrainde deelnemers zoals tijdens een sportief bedrijfsfeest kunnen er nog wel eens spieren overbelast raken of blessures ontstaan. Een team van professionele masseurs en een EHBO ten kunnen dan niet ontbreken. Zo staan we bijvoorbeeld met een team bij het jaarlijkse volleybaltoernooi voor internetbureau's. Onder een grote parasol tussen de speelvelden in. Laagdrempelig en leuk. Het winnende team van de dag krijgt van ons een Massagebon kado:-).

massage evenementen WorkMassage

 

Massage op Personeelsfeesten


Tijdens een gezellige feestavond voor personeel zijn er vaak verschillende activiteiten. Naast een diner of buffet zijn er barretjes met koffie, cocktails of smoothies. Er is muziek, soms zijn er acts én er is een rustige hoek waar medewerkers een verkwikkende massage kunnen krijgen. De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en is daarom geschikt voor elke locatie.

We maken het gezellig en afhankelijk van de drukte geven we 10, 15 of 20 minuten massages. Bezoekers kunnen zo even ontspannen en opladen tussen de activiteiten door. Onze masseurs checken altijd hoe het met de gezondheid gesteld is en of een massage geschikt is. Een alcoholisch drankje doen is erg gezellig maar beïnvloedt wel de druk die je tijdens een massage kunt hebben. Als een soort pijnstiller. Daarom masseren het liefst aan het begin van een feest en laten we de gasten de rest van de avond lekker genieten van alles wat het feest te bieden heeft:-).

workmassage - personeelsfeest

 

Massage op Beurzen


Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Een stand trekt pas echt mensen als er wat te doen of te zien is. Mensen blijven kijken en wachten tot ze aan de beurt zijn. Deze tussentijd biedt ruimte om een gesprek aan te gaan en bezoekers te infomeren over het product of dienst van de standhouder. Een mooie samenwerking met het publiek kan zo op een soepele manier ontstaan. Onze klant Supergarant bijvoorbeeld, arbodienst en verzekeraar, weet daar alles van. Op diverse beurzen is er altijd een van onze masseurs bij.

Voor personeel zijn beurzen ook behoorlijk intensief. Op de Autorai staan we bij diverse automerken zoals Renault, Peugeot en Volvo achter de schermen. Medewerkers krijgen een verkwikkende behandeling om fit te blijven.

massage op beurs - WorkMassage

 

Massage en product promotie


Wil je meer aandacht voor je product bij het winkelend publiek? Plaats dan een masseur in de winkel. Mensen zijn benieuwd wat er te doen is en hoe ze een massage kunnen krijgen. Een positief gevoel bij het merk is gelegd zonder dat er nog een verkoop is geweest. Na afloop kan de masseur een sample uitreiken of een flyer mee geven van het product.

WorkMassage wirdt regelmatig ingehuurd bij H&M, Kruidvat, Nespresso en Hudson Bay.

massage in winkel - WorkMassage

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je extra service bieden of aandacht voor je product of dienst genereren? Vraag gerust naar de mogelijkheden. We hebben masseurs in heel Nederland en denken graag mee over een optimale invulling.

Neem contact op.
Reactie plaatsen