Stoelmassage Maastricht

Stoelmassage Maastricht

Stoelmassage voor bedrijven en evenementen

Stoelmassage is een effectief middel om medewerkers ook in regio Maastricht vitaal te houden. Klachten zoals hoofdpijn, stijve schouders, rugklachten of overbelaste nekspieren pakken we vakkundig aan. Onze vaste klanten profiteren al jaren van de positieve effecten van een stoelmassage op regelmatige basis.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


WorkMassage wordt ook bij beurzen of evenementen ingezet om bezoekers een goed gevoel mee te geven.

Een massage is om verschillende redenen een goed idee:


  • Om medewerkers fit te houden
  • Om klachten onder handen te nemen
  • Als beloning voor het behalen van een doelstelling
  • Als motivatie tijdens een piekperiode op het werk
  • Als klantenmagneet op een beurs of evenement

Voor diverse klanten voeren we stoelmassages uit in Maastricht. Een grote distributeur in keuken materialen heeft het personeel én de magazijnwerkers flink onder handen laten nemen door ons. In piektijden kan de werkdruk aardig oplopen en dan is een ontspanningsmoment op de dag zeer welkom.

Ook voor evenementen is een stoelmassage in de regio Maastricht heel geschikt.  Zo heeft ons massageteam bij de finish van een wielerwedstrijd de deelnemers gemasseerd. Deze wedstrijd werd gesponsord door Maserati.

Vodafoon huurt ons regelmatig in voor massages tijdens personeelsfeesten in Maastricht. Tijdens een feest kan iedereen ontspannen, netwerken en tussendoor van een massage genieten.

Voor Kruidvat hebben we in diverse winkels in het land gemasseerd. De locatie Venlo was populair. Veel mensen wilden het product dat we namens de producent aan het promoten waren wel proberen. De bekende tijger balsem past mooi binnen onze dienstverlening. Door stoelmassages in de winkel te geven en samples uit te delen krijgt het product een extra attentiewaarde mee.

Denk je dat stoelmassage ook in jouw bedrijf van pas komt?


Onze masseurs komen graag voor meer ontspanning en plezier op de werkvloer. Laagdrempelig, effectief en makkelijk in te plannen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Reactie plaatsen