Page content

Stoelmassage Utrecht

Stoelmassage Utrecht

Ontspanning in Utrecht.

Stoelmassage Utrecht is booming. Veel ondernemingen die in deze regio gevestigd zijn hebben te maken met een groei in de bedrijfsresultaten. Waar hard gewerkt wordt is ontspanning nodig. “Work hard play harder” is ons motto dat door veel ondernemers wordt gedeeld. Ben jij het daar ook mee eens?

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Diversiteit

WorkMassage geeft massages bij diverse bedrijven en instellingen in regio Utrecht. Variërend van start-ups, internetbureaus en game ontwikkelaars tot banken en de Gemeente. Het maakt ons niet uit of we nu op een kantoor de massagestoel uitklappen of op een evenement. Een stoelmassage is laagdrempelig en iedereen knapt er van op.

Domtoren

Zo stonden we laatst met ons massageteam bij de Rabobank op de 23e verdieping te masseren. Wat een fantastisch uitzicht was dat! Wanneer je dan aan het einde van een massage rechtop gaat zitten keek je als een koning of koningin over het centrum van Utrecht uit met de Domtoren in het midden.

Beloning

Het management van webshop Pleinshoppen beloont het personeel met een Workmassage. Er zijn tijden dat er een piek in de bestellingen ontstaat. Dit zorgt voor een hogere werkdruk. Iedereen kan dan wel wat extra ontspanning gebruiken. Dan weten ze ons te vinden. Zo is een WorkMassage origineel cadeautje en nog gezond ook!

Duurzame inzetbaarheid

Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is het volgende. Naast oog voor zakelijke resultaten is er ook een duidelijk besef dat personeel het grootste kapitaal van een onderneming is. Gezonde en gelukkige medewerkers zijn goud waard. Ze zijn productief, hebben meer energie en creativiteit. Ontspanning is een staat die daaraan bijdraagt. Onze WorkMassages zijn bijzonder effectief. Probeer het maar eens.

WorkMassage werkt in deze regio oa voor: Rabobank, Bol.com, Open Universiteit Utrecht, Frisse Blikken, Bagels & Beans en Pleinshoppen.

Fiscale voordelen

Wanneer een werkgever voldoet aan deze 3 regels zijn onze massages al fiscaal aftrekbaar:

  1. De massages vinden plaats onder werktijd
  2. De kosten worden gedragen door de werkgever
  3. In het arboplan staat vermeld dat stoelmassage wordt ingezet als preventief middel om ziekteverzuim te reduceren

Wil je weten hoe WorkMassage ook ontspanning en energie op jullie werkvloer kan brengen?

Lees meer.

 

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Comment Section

3 reacties op “Stoelmassage Utrecht


Door Daphne Fuchs op 2 oktober 2017

Evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, callcenters, noem maar op en Workmassage staat er met stoelen en natuurlijk met masseurs. Al vele jaren masseer ik mee op al deze leuke stoelmassage plekken in en rondom Utrecht voor Workmassage


Door José van de Wouw op 29 september 2017

Ik werk al enige jaren met veel plezier voor Workmassage. Net als mijn collega Dianne heb ik een vaste opdracht bij de Technische Unie in Utrecht. Ik masseer incidenteel ook bij andere bedrijven, zoals Bol.com. Harde werkers die genieten van even ontspannen! Ik heb ook mantelzorgers mogen masseren op speciale mantelzorgdagen. Zo fijn om mensen die zich belangeloos inzetten voor een ziek familielid eens te verwennen! En dat het ze goed doet, laten ze duidelijk merken! Ik ben blij met dit mooie beroep en hoop het nog heel lang te mogen uitoefenen!


Door Dianne op 29 september 2017

Ik heb meer dan 10 jaar voor Werkmassage gemasseerd en altijd met plezier! Bij evenementen en beurzen en ook samen met leuke collega’s. Ik heb ook een vaste opdracht bij Technische Unie Utrecht waar mensen heel enthousiast op de stoel zitten voor een heerlijke, ontspannende massage.

Plaats een reactie


*


background: rgba(255, 255, 255, 0.73);