Stoelmassage Leeuwarden

Stoelmassage Leeuwarden

Stresspreventie in Leeuwarden

Stoelmassage Leeuwarden is in opkomst. In deze regio is WorkMassage actief bij diverse bedrijven. Van een postsorteercentrum, een verzekeraar tot een incassobureau. Eerst waren de medewerkers onbekend met stoelmassage. Na een paar keer werden ze echter zo enthousiast dat ze hun collega's overtuigd hebben zich in te schrijven.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.Zorgverzekeraar


In Friesland wordt hard gewerkt. Naast het behalen van resultaten staat ook de onderlinge samenwerking centraal. De persoonlijke noot wordt niet vergeten. Zonder een goed werkend team blijven de resultaten beneden kunnen. Dat weten ze bij De Friesland Zorgverzekeraar ook. Een gezonde geest in een gezond lichaam is het beste recept voor duurzame inzetbaarheid en werkplezier.

Graag zouden we meer klanten helpen om ontspannen en productief te blijven werken. Een investering in een stoelmassage levert werkgevers het volgende op:

Voordelen


  • Minder kosten door ziekteverzuim
  • Ontspannen werksfeer
  • Losse spieren
  • Betere bloeddoorstroming
  • Dankbare medewerkers die er van opknappen

Baten


Bedrijven zijn voorzichtig om kosten uit te geven als niet duidelijk is wat het oplevert. Dat snappen we. WorkMassage bestaat sinds 1999 en heeft bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Vaak zijn klanten wel 10 jaar of langer bij ons omdat ze zoveel profijt hebben van onze behandelingen. Dit bespaart uitval en ziektekosten. Graag laten we je kennis maken met de positieve effecten van stoelmassage.

Wil je weten hoe wij de productiviteit en het werkplezier binnen jouw organisatie kunnen vergroten?

Lees meer

 

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Reactie plaatsen