Stoelmassage Eindhoven

Stoelmassage Eindhoven

Brabant ontspant


In Brabant houden veel mensen van ontspanning. Een massage op de werkplek is echter niet altijd het eerste waar ze aan denken. Toch ontmoeten we steeds meer managers van bedrijven in regio Eindhoven die een verschil willen maken. Waar hard gewerkt wordt is ook ontspanning nodig. Stoelmassage Eindhoven is dan ook een steeds drukkere regio voor onze masseurs aan het worden. Daar zijn we blij mee!

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


IT werk


Wanneer je werkt bij een it-bedrijf maak je vaak lange dagen achter je bureau. Je computer of laptop is je speelveld. Dagelijks help je klanten uit de brand met diverse it-oplossingen. Super belangrijk. Een hele dag zitten is alleen geen natuurlijke houding. We doen het wel maar sta niet gek te kijken als je spieren overbelast raken. Vooral rondom je schouders en nek. Door een gebogen houding komt het hoofd iets naar voren wat zwaar is voor je spieren om te dragen. Je zit niet altijd rechtop waardoor rugspieren overbelast kunnen raken. Tenslotte hebben we ook nog de muisarm. Veroorzaakt door repeterende bewegingen van pols en vingers.

Er werken veel knappe koppen in regio Eindhoven. Zo mogen we enkele it-bedrijven in Eindhoven en Den Bosch als klant rekenen die veel baat hebben bij onze massages.

Ontspannen werken


Bij Woonbedrijf Eindhoven hebben ze enige tijd geleden een nieuw computer systeem in gebruik genomen. Dit brengt altijd stress met zich mee. Alles werkt anders en het kost tijd om dit te leren terwijl de werkzaamheden gewoon door gaan. De directie besloot iedereen te laten masseren om zo het proces 'soepel' te laten verlopen. Dit werd door de medewerkers enorm gewaardeerd.

Logistiek


Mensen die verpakkingen produceren en wereldwijd verzenden zijn ook de hele dag in de weer. Maar dan anders. Ze lopen veel, checken de voorraad, praten met klanten en helpen laden en lossen. Onze klanten voor stoelmassage Eindhoven uit deze sector hebben profijt van onze WorkMassages. Ontspanning draagt bij aan een positieve teamspirit en het werkplezier.

Boek een proefdag om te kijken wat het effect is op jouw medewerkers.

Lees meer 

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Marieke Oosterhuis
Door

Marieke Oosterhuis

op 12 Dec 2017

Hi Melanie, leuk om door je website te scrollen. Ziet er mooi uit! En kom ik mezelf ook tegen op deze foto. Geweldig wat je hebt opgebouwd in die jaren en leuk om te zien met hoeveel plezier je je business doet. Onlangs ook weer in het Catharina Ziekenhuis voor je gewerkt en het was weer leuk om werknemers te verrassen met de stoelmassage. Tot de volgende opdracht!

Yolanda Haspels
Door

Yolanda Haspels

op 21 Sep 2017

Ha Melanie,Gave site van een zeer leuke collega die ik van begin af aan goed bezig heb gezien en meegemaakt! Ben zelf ook net bezig een nieuwe site te laten maken, tijd voor verfrissing :) Jammer dat je hier niet om de hoek zit, ik zou dan vaak een bakkie komen doen. Succes met de business, en denk aan mij, (Ha, ha, is de tekst van die fototjes die je vroeger op je dashboard in de auto had)Hartelijke groeten, Yolanda......en leuk; sta ik ook nog je site zie ik, top hoor.

Reactie plaatsen