Schoudermassage

Schoudermassage

Stijve schouders?

Spieren rond de schouder zijn vaak gespannen of voelen beurs aan. Onze masseurs krijgen dan ook vaak het verzoek om tijdens de behandeling vooral de schouders extra mee te nemen.

Het optrekken van de schouders is een oorzaak van veel schouderklachten. Wanneer je het druk hebt trek je automatische je schouders op. Daar komt de uitspraak " je schouders eronder zetten" vandaan. Let maar eens op. Hoe zit je er nu bijvoorbeeld bij?

Vergeet jezelf niet "uit" te zetten na gedane arbeid. Hierdoor blijft de spanning aanhouden en kun je zelfs schouderklachten ervaren of minder mobiliteit.

Massage

Laat vermoeide spieren of spierknopen door masseurs van WorkMassage behandelen. Gewoon op je werk. Een betere doorbloeding zorgt er voor dat spieren sneller herstellen. Een schoudermassage is ontspannend en effectief. We geven daarna tips mee hoe je de spieren rondom het schouderblad kunt strekken om stijfheid te voorkomen. We komen al vanaf 6 deelnemers of meer.

Tip


Om zelf te doen: Check regelmatig hoe je er bij zit of staat. Zijn je schouders opgetrokken? Laat ze rustig zakken en adem diep in en uit. Til ze weer op terwijl je in ademt en laat ze zakken op je uitademing. Herhaal dit een paar keer. Plak desnoods een post-it op je beeldscherm om je eraan te herinneren dat je je schouders ontspant:-).
Reactie plaatsen