Stoelmassage Den Haag

Stoelmassage Den Haag

Een rustmoment tijdens een drukke dag


Of we nu masseren voor de overheid, een architectenbureau, een reclamebureau of bij een kinderdagverblijf, onze masseurs zijn flexibel om zich aan verschillende omstandigheden en bedrijfsculturen aan te passen. We hebben genoeg masseurs om stoelmassage in regio Den Haag te verzorgen.  Het is ook altijd mogelijk om een proefmassage aan te vragen wanneer je overweegt om stoelmassage bij je bedrijf in te zetten om de vitaliteit van medewerkers te vergroten. Stoelmassage Den Haag is booming.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


Aangepaste stoelmassage


Bij veel bedrijven wordt voornamelijk zittend werk verricht. Hierdoor kunnen spieren in het schouder-nek gebied overbelast raken. Bij drukte ga je al snel voorover zitten en werk je met je schouders omhoog. Hierdoor ontstaat extra spierspanning en kan het bloed minder goed doorstromen naar hoofd en hersenen. Dit kan bijvoorbeeld hoofdpijn veroorzaken.

In andere bedrijfstakken wordt veel getild. Rugspieren of armen raken overbelast wat klachten kan geven. Door het verschil in fysieke belasting zorgt dit dan ook voor verschillende klachten. Daarom is een behandeling nooit standaard bij ons. Deze wordt naar behoefte aangepast. Soms betekent dit voornamelijk de behandeling van het schouder- nek gebied. Een andere keer kan de nadruk liggen op het bereiken van soepele spieren van de onder- of bovenrug. Hoofdpijn kan eveneens door massage verminderen of helemaal verdwijnen.

De werkruimte


De behandelingen vinden doorgaans plaats in een rustige ruimte, spreekkamer of vergaderkamer in het bedrijf. We hebben maar een paar vierkante meters vrije ruimte nodig en een tafel om onze spullen op kwijt te kunnen. Er is altijd wel een geschikte ruimte te vinden en anders denken we graag mee.

De massages worden liefst in een aparte ruimte gegeven en niet op de werkplek zelf. Wanneer je  fysiek afstand kan nemen van de eigen werkplek helpt dat bij de ontspanning. Onze masseurs zorgen voor een ontspannen sfeer met een muziekje zodat je je even in een andere wereld waant. Na een korte intake kan het genieten beginnen.

Frequentie


De beste resultaten krijg je bij een massage elke 2 weken. De preventieve werking komt dan echt tot zijn recht. Spieren blijven soepel, spierknopen verdwijnen, hoofdpijn blijft weg, rugklachten nemen af en je weerstand neemt toe. Minder frequent is ook prima, dan krijgt de massage meer het karakter van een beloning en een ontspanningsmoment op een drukke dag.

Fiscaal voordeel


Wanneer stoelmassage wordt ingezet als preventief middel tegen klachten en in het arboplan is opgenomen zijn de massages fiscaal aftrekbaar. Deze moeten dan wel onder werktijd plaatsvinden en betaald worden door de werkgever. Dit is een stimulans voor werkgevers om stoelmassages op de werkvloer te introduceren.

Meer informatie over stoelmassage vind je hier.

 

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Floor Timmermans
Door

Floor Timmermans

op 19 Oct 2017

Stoelmassage in de regio Den Haag. Iedere maand verzorg ik bij de Technische Unie Gouda stoelmassage voor de medewerkers die veel achter de computer werken. Zij kijken echt uit naar de dag dat ze weer op de stoel mogen. Even weg van de werkplek, ontspannen en weer nieuwe energie op doen. Ik hoor ook terug dat de klachten verminderen, mensen bewuster met hun lijf en energie omgaan. En gewoon vrolijker zijn, zeker op de dag zelf ! Mijn beloning is dat je bijdraagt aan het welzijn van anderen en mensen altijd blij zijn dat je er bent, zo ga ik graag naar mijn werk :)

Maaike Melkonian
Door

Maaike Melkonian

op 27 Sep 2017

Binnenkort ga ik voor stoelmassage naar de regio Den Haag, waar ik weer stoelmassages mag verzorgen voor SuperGarant, dit keer op de Dibevo vakbeurs waar ze zullen staan als Dibevo ZorgPortaal. De stoelmassage in het teken van samenwerken aan een gezonde branche! Heerlijk om op dit soort evenementen hun klanten te verwennen met een fijne stoelmassage, en omdat ze hun eigen medewerkers natuurlijk ook graag fit en gezond houden mag ik daags na de beurs op het kantoor van SuperGarant weer met mijn stoel langskomen! Ik hou van de afwisseling en dynamiek van dit vak en ga altijd met veel plezier met mijn stoel op pad. Ik heb er zin in!

Marjan zwaan
Door

Marjan zwaan

op 26 Sep 2017

Vorige week heb ik weer mogen werken voor workmasssge bij een kinderdagverblijf in Den Haag Het was als verassing voor" de dag van de leidsters" en werd enthousiast ontvangen door de werknemers. Wanneer sommige dames klaar waren konden ze er niet over uit wat een luxe het was dat ze deze massage gekregen hadden. En dat is natuurlijk ook zo maar het bizarre is dat het vaak geen luxe is maar af en toe noodzaak. Jonge twintigers en dertigers waarvan schouders en nek totaal vastzitten. En dan het het geweldig dat wij in actie kunnen komen. Om erger te voorkomen en zelfs de klachten laten verminderen. Als bonus daar bovenop laat je de mensen genieten, zodat ze onspannen, blij en met hernieuwde energie weer hun taken kunnen oppakken. Wat een leuk en dankbaar beroep heb ik toch

Reactie plaatsen