Wie zijn wij?


“Work hard, RElaX harder”

Het is onze missie om medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden. Onze drie diensten zijn daarop afgestemd. Waar hard gewerkt word is ontspanning nodig.


WorkMassage heeft als pionier jarenlang ervaring opgebouwd om dé ideale stoelmassage te geven die zo effectief is dat jij in korte tijd kunt ontspannen én nieuwe energie opdoen. Je ervaart de combinatie van een powernap en een kop koffie:-). We hebben masseurs in heel Nederland voor je klaar staan.


Onze workshops zijn interactief en worden incompany gegeven. De tools zijn meteen toepasbaar in de praktijk. We geloven namelijk in de kracht van eenvoud.

Dat motiveert.


Een goed ingerichte werkplek helpt bij ontspannen en ergonomisch werken. Dit is belangrijk aangezien we steeds meer tijd achter een beeldscherm doorbrengen. Ben jij ook zuinig op jezelf? Wij checken je werkplek en leren je dit zelf te onderhouden.

Waarom kiezen voor WorkMassage?

  • Landelijk bureau met masseurs en trainers in heel Nederland.
  • Diensten en expertise die elkaar versterken.
  • Zowel voor vaste als eenmalige klanten.
  • We komen langs op kantoor, in de fabriek, in de stand of tijdens een evenement.
  • Flexibel in dagen, uren en tijden.

  • Sinds 1999 hebben inmiddels ruim 500.000 mensen genoten van onze stoelmassage.
  • Onze masseurs zijn gediplomeerd, ervaren en enthousiast.
  • Wij volgen regelmatig bijscholingen.
  • Vaste klanten genieten een korting op het tarief.
  • Veel klanten zijn al langer dan 10 jaar bij ons waarvoor dank:-)

Bij ons kun je rekenen op:

Kwaliteit en 

betrokkenheid

Continuïteit en een 

flexibele instelling

Diensten die elkaar 

aanvullen en 

versterken

Helderheid over kosten en advies over 

kostenbesparing

⇒ Werkgevers: medewerkers waarderen het enorm als er naast targets ook aandacht is voor hun gezondheid en welzijn. Mis deze kans niet om mensen gezond, productief en betrokken te houden. #loyalty

Ik ben Melanie Raaijmakers 

Als massagetherapeut en vitaliteitstrainer ontwikkel ik diensten en producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. 

Toen ik in 1999 met WorkMassage begon had nog niemand van stoelmassage gehoord. Als pionier groeide het klantenbestand in rap tempo. Juist in die jaren heb ik veel gehad aan stresshantering:-). WorkMassage is nu een massage bureau met ervaren masseurs in heel Nederland. 

Je gezondheid zou geen geen sluitpost van je begroting moeten zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, ik weet er alles van. Ik heb jaren als office manager gewerkt en vond hectiek en afwisseling juist heerlijk! Energie en focus zijn positieve resultaten van stress. Toch kun je ook opbranden van enthousiasme. Dat is mij bijna gebeurd. Mijn kaarsje brandde aan 2 kanten. Lunchen deed ik achter mijn bureau terwijl ik voor iedereen klaar stond. Ontspannen? Dat doe ik wel als het rustiger wordt. Maar dat wordt het natuurlijk nooit. Hectiek is verslavend. Aan mijn lichaam voelde ik wel duidelijk dat ik meer rust nodig had. Door tijdig op zoek te gaan naar een gezonde werkbalans ben ik nooit ziek geworden van mijn werk. Ik was eind 20 en raakte geinteresseerd in massage.

Tijdens opleidingen als massagetherapeut, vitaliteitstrainer, stresscounselor en gewichtsconsulent kreeg ik inzichten hoe een betere balans te houden. De puzzel viel in elkaar. In onze workshops leer je hoe je stress kunt reduceren, vitaal kunt blijven en meer innerlijke rust kunt ervaren. Bevlogenheid laat zich prima combineren met productiviteit én ontspanning.

Zien we elkaar binnenkort? Dat zou leuk zijn. 

Hartelijke groet,

Melanie Raaijmakers, oprichter van WorkMassage, Massagebon en Massage.nl.

Oh ja! Vergeet niet mijn gratis e-book te downloaden op de homepage!