Wie zijn wij?


“Work hard, RElaX harder”

Het is onze missie om medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden. Wat ons uniek maakt is onze jarenlange ervaring én ons uitgekiende 3-stappen programma. Onze 3 diensten vormen een basis voor elk vitaliteitsplan en zijn ook los van elkaar te boeken. Alles ons onder één dak :-).


1. WorkMassage heeft als pionier jarenlang ervaring opgebouwd om dé ideale stoelmassage te geven die zo effectief is dat jij in korte tijd kunt ontspannen én nieuwe energie opdoen. Je ervaart de combinatie van een powernap en een kop koffie:-). We hebben masseurs in heel Nederland voor je klaar staan.


2. Onze workshops zijn interactief en worden incompany gegeven. Je kunt de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen . We geloven namelijk in de kracht van eenvoud en plezier.


3. Een goed ingerichte werkplek helpt bij ontspannen en ergonomisch werken. Dit is belangrijk aangezien we steeds meer tijd achter een beeldscherm doorbrengen. Ben jij ook zuinig op jezelf? Wij checken je werkplek en leren je dit zelf te onderhouden.


We zijn maatschappelijk betrokken en geven regelmatig gratis massages weg via onze actie Free WorkMassages voor het goede doel.

Waarom kiezen voor WorkMassage?

  • Uniek 3-stappen programma als basis voor elk vitaliteitsbeleid onder 1 dak.
  • Landelijk bureau met masseurs en trainers in heel Nederland.
  • Zowel voor vaste als eenmalige klanten.
  • We komen overal: op kantoor, in de fabriek, in de stand of tijdens een evenement.
  • Flexibel in dagen, uren en tijden.

  • Sinds 1999 hebben inmiddels ruim 500.000 mensen genoten van onze stoelmassage.
  • Onze masseurs zijn gediplomeerd, ervaren en enthousiast.
  • Wij volgen regelmatig bijscholingen.
  • Vaste klanten genieten een korting op het tarief.
  • Veel klanten zijn al langer dan 10 jaar bij ons waarvoor dank:-)

Bij ons kun je rekenen op:

Kwaliteit en 

betrokkenheid

Continuïteit en een 

flexibele instelling

Diensten die elkaar 

aanvullen en 

versterken

Helderheid over kosten en advies over 

kostenbesparing

Medewerkers waarderen het enorm als er naast targets ook aandacht is voor gezondheid en welzijn. 

Bel vandaag nog voor een "onderhoudscontract" om mensen gezond, productief en betrokken te houden. 

Hi, ik ben Melanie Raaijmakers 

Als trainer/bedrijfsadviseur vitaliteit ontwikkel ik diensten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. 

Toen ik in 1999 met WorkMassage begon had nog niemand van stoelmassage gehoord. Als pionier groeide het klantenbestand in rap tempo. WorkMassage is nu een massage bureau met ervaren masseurs in heel Nederland. 

Je gezondheid zou geen geen sluitpost van je begroting moeten zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, ik weet er alles van. Ik heb jaren als office manager gewerkt en vond hectiek en afwisseling juist heerlijk! Energie en focus zijn positieve resultaten van stress. Toch kun je ook opbranden van enthousiasme. Dat is mij bijna gebeurd. Mijn kaarsje brandde aan 2 kanten. Lunchen deed ik achter mijn bureau terwijl ik voor iedereen klaar stond. Ontspannen? Dat doe ik wel als het rustiger wordt. Maar dat wordt het natuurlijk nooit. Hectiek is verslavend. Aan mijn lichaam voelde ik duidelijk dat ik meer rust nodig had, ik was vaak moe. Door tijdig op zoek te gaan naar een gezonde werkbalans ben ik nooit ziek geworden van mijn werk. Ik was eind 20 en raakte geïnteresseerd in massage.

De afgelopen 20 jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd van massagetherapeut,  stresscounselor, gewichtsconsulent, nlp practitioner tot vitaliteitstrainer en bedrijfsadviseur. Hier kreeg ik de ik inzichten hoe een betere werkbalans te houden. De puzzel viel in elkaar. In onze workshops leer je hoe je stress kunt reduceren, vitaal kunt blijven en meer innerlijke rust kunt ervaren. Tijdens ons programma kun je structureel werken aan je vitaliteitsdoel. Bevlogenheid laat zich prima combineren met productiviteit én ontspanning blijkt:-).

Zien we elkaar binnenkort? Dat zou leuk zijn. 


Oh ja! Vergeet niet mijn gratis e-book te downloaden op de homepage!