Stoelmassage Groningen

Stoelmassage Groningen

Werkbalans in Groningen

In Groningen laten mensen zich niet zo gauw gek maken. Eerst zien dan geloven. En geef ze eens ongelijk. Een WorkMassage moet effectief zijn wil je erin investeren. Investeren betekent terug verdienen en dat snappen wij ook. Stoelmassage Groningen is een uitdagende regio waar we al enkele klanten hebben kunnen overtuigen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.Google Data Centre


Onlangs is het datacentrum van Google in de Eemshaven klant geworden. De mensen die hier werken doen veel bureauwerk en kunnen ook wel wat ontspanning gebruiken. We weten van Google, klant in Amsterdam, dat ze zeker oog hebben voor het welzijn van medewerkers. Wereldwijd hebben ze massages op kantoren en wij verzorgen dit op de vestigingen in Nederland.

Je kunt je voorstellen dat de beveiligingseisen groot zijn. Deze vesting is niet zomaar genomen. Ons massageteam uit Groningen is gescreend en we gaan professioneel om met wat ze zien en horen. Dat blijft allemaal in de massagekamer. Elke 2 weken opnieuw. Dat geldt voor elke klant trouwens.

Technische Unie


Het is een plezier om hier al jaren kind aan huis te zijn. Diverse medewerkers in het land van de Technische Unie waaronder Groningen hebben zich aangemeld voor de WorksMassages. Onze masseur is er elke maand en kent de ins en out van elke medewerker op de massagestoel. Dat schept vertrouwen en draagt bij aan het beste resultaat voor de behandeling.

Dit is je winst


Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is dit. Naast oog voor zakelijke resultaten is er ook een duidelijk besef dat personeel het grootste kapitaal van een onderneming is. Gezonde en gelukkige medewerkers zijn goud waard. Ze zijn productief, hebben meer energie en creativiteit. Ontspanning is een staat die daaraan bijdraagt. Onze WorkMassages zijn bijzonder effectief. Het vergroot duurzame inzetbaarheid. Probeer het ook eens.

Fiscale voordelen


Wanneer een werkgever voldoet aan deze 3 regels zijn onze massages al fiscaal aftrekbaar:
  • De massages vinden plaats onder werktijd
  • De kosten worden gedragen door de werkgever
  • In het arboplan staat vermeld dat stoelmassage wordt ingezet als preventief middel om ziekteverzuim te reduceren

  • Wil je weten wat WorkMassage voor jouw bedrijf kan doen? Lees meer.

     

    Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Ben de Graaf
Door

Ben de Graaf

op 28 Sep 2017

Al vele jaren werk ik met mijn bedrijf STRAC met veel plezier en inzet voor Workmassage. Klanten zijn Google Eemshaven en de Technische Unie. De TouchPro stoelmassages die ik geef staan voor kwaliteit en gevoel voor de cliënt.

Reactie plaatsen