Stoelmassage Alkmaar

Stoelmassage Alkmaar

Ontspanning in regio Alkmaar

In Alkmaar en omgeving verzorgen we voor diverse vaste en eenmalige klanten stoelmassage. Zoals voor Reaal Verzekeringen waar we al het personeel blij hebben gemaakt met een stoelmassage.

Ook het Westfries Gasthuis in Heerhugowaard is een terugkerende klant die het welzijn van eigen werknemers hoog in het vaandel heeft. Mensen die in de zorg werken waarderen het des te meer wanneer ze zelf eens in de watten gelegd worden, zeker met een stoelmassage:-).

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


Leuke actie


Alkmaar heeft veel sfeer en de inwoners zijn trots op hun historische stad. We merkten dit toen we voor Wellvit masseerden bij de ABN AMRO. Zij sponsorden een sportieve loop door de stad. Na afloop konden de runners zich door onze masseurs laten behandelen. De sportieve sfeer en het plezier straalde van de deelnemers af.

Is je bedrijf gevestigd in regio Alkmaar dan kan WorkMassage ook stoelmassages bij jullie verzorgen. Vanaf 2 uur per locatie kan er al een masseur geboekt worden. Meerdere masseurs voor grote groepen is uiteraard ook mogelijk.

Fiscale voordelen


Wanneer een werkgever voldoet aan deze 3 regels zijn onze massages al fiscaal aftrekbaar:
Reactie plaatsen