Stoelmassage Rotterdam

Stoelmassage Rotterdam

Werk en ontspanning in Rotterdam

Stoelmassage Rotterdam is zeer welkom in een stad waar het bruist van de activiteiten. Deze regio huisvest een grote diversiteit van bedrijven. Workmassage komt als jaren bij diverse klanten over de vloer om stoelmassage te verzorgen. Of dit in de dienstverlening is, in de fabriek of op kantoor. We zetten overal graag onze massagestoel voor je neer.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.Home made


Een van onze klanten is Topking. Zij maken diverse snacks zoals vlammetjes, hamburgers en saté's. Je kent ze misschien wel uit de schappen van de supermarkt. Het bijzondere aan dit familiebedrijf is dat iedereen zo toegewijd en tevreden is. Er is weinig verloop van personeel. Dat komt omdat de werkgever niet alleen aandacht heeft voor de omzetcijfers maar ook voor het welzijn van personeel. Lange termijn denken.

Inpakwerk


In de fabriek worden de snacks gemaakt en verpakt. Hier gelden strenge hygiënische eisen. De masseurs kunnen daar alleen werken onder strikte voorzorgsmaatregelen. Zo dragen we een haarnetje en een witte jas wanneer we op de werkvloer komen. Onze komst heeft veel teweeg gebracht. Met name de medewerkers aan de lopende band ervaren regelmatig klachten aan schouders en nekspieren. Zij genieten volop van de tijd die hen gegund is om bij te komen. Ze geven aan veel profijt te hebben van onze stoelmassages.

Effecten stoelmassage


Medewerkers voelen zich zichtbaar beter. Ze ervaren minder snel klachten nu ze om de week een massage krijgen. De concentratie neemt toe samen met het werkplezier. Om die reden heeft het management de samenwerkingsovereenkomst wederom verlengd:-).

WorkMassage werkt in deze regio voor Unilever, Bestuursdienst Rotterdam, Debatrix, ANWB en de Daltonschool.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen in regio Rotterdam? Lees meer.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Marjan zwaan
Door

Marjan zwaan

op 26 Sep 2017

Ik ben als stoel masseuse al diverse keren naar bedrijven geweest in en rond Rotterdam. 1 x samen met een collega naar Infopact in hartje Rotterdam . Daar hebben we het hele team gemasseerd. Mensen worden er blij van en komen erachter datde spieren toch niet zo soepeltjes zijn als ze dachten. Wanneer men klaar is, staat men weer fris en fruitig van de stoel. Daar doe je het voor. Daar word je als masseur blij van. Dan de opdracht bij Maandag. Daar werden de secretaresses verrast met een stoelmassage. Ik gewapend met enveloppen naar het bedrijf en dan als Sinterklaas ze mogen uitdelen aan de gelukkigen.. De rest van het personeel was behoorlijk teleurgesteld dat zij niet gemasseerd werden.. De dames hebben er in iedergeval van genoten. Zij blij. En ik ook weer blij op weg naar huis. ;-)

Reactie plaatsen