Stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage Amsterdam, waar alles begon.

In 1999 had nog niemand van stoelmassage gehoord, zelfs niet in Amsterdam. Toen ik een HR-medewerker aan de telefoon kreeg om uit te leggen waarom medewerkers zo opknappen van een WorkMassage heb ik ooit deze leuke reactie gehad: "Ontspannen spieren op de werkvloer? Het werkt vooral op mijn lachspieren".

De eerste uitnodiging volgde voor een demonstratie ten overstaan van management en personeel. Super spannend. De directeur van dit reclamebureau Y&R liet zichzelf regelmatig masseren en was nieuwsgierig hoe dat dan op het werk zou gaan. Op een stoel, en hoezo kleding gewoon aanhouden? Hij was gewend om languit op een massagetafel te liggen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


De directeur bood zich onder luid gelach van het personeel aan als proefpersoon. Na een paar minuten zei hij: "Hmmm, je weet de juiste plaatsen wel te vinden he". Hij was overtuigd. We mochten elke week komen. Onze werkrelatie heeft ruim 10 jaar geduurd en heeft diverse verhuizingen en overnames overleefd. Ze hebben een lans gebroken voor WorkMassage en ons aan andere dochters van de onderneming voorgesteld waardoor we in rap tempo konden uitbreiden.

Branches


In Amsterdam zijn verschillende reclame- internet- en ontwerpbureaus gevestigd. Het was dan ook deze bedrijfstak die al snel aan stoelmassage begon te wennen als onderdeel van het gezondheidsbeleid. Sterker nog, er wordt mee geadverteerd om goed personeel mee aan te trekken. Stoelmassage in Amsterdam is tenslotte een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde:-).

Later volgden vele andere bedrijven als banken, it-bedrijven, advocaten en brouwerijen. Ook sociale instellingen zoals scholen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven weten ons te vinden. Personeel kan rekenen op onze deskundige dienstverlening wat veel loyaliteit en inzet oplevert voor de werkgever.

Non-profit organisaties als Amnesty International en KWF Kankerbestrijding gaan zeer zorgvuldig om met hun geld en tegen een gereduceerd tarief hebben we daar vele medewerkers onder handen genomen.

Stoelmassage Amsterdam


Het is prachtig om op zoveel locaties in Amsterdam te komen. Zeker in het centrum is het soms echt laveren door het verkeer om op de bestemming te komen. In monumentale panden is meestal geen lift dus dat wordt gezond traplopen. Prachtige statige panden met marmeren vloeren verrassen ons steeds opnieuw. Een geschenk om daar binnen te lopen en personeel te mogen masseren.

WorkMassage voor jong en oud


We komen veel jonge medewerkers tegen onder de 30 jaar die moeten wennen aan een 40-urige werkweek. Lichamelijk zijn we niet gebouwd om een hele dat achter een bureau zittend werk te doen, of in de auto onderweg te zijn. Met name deze groep medewerkers kampt met klachten in schouders- en nek of onderrug. Naast onze massages geeft ons advies over een juiste werkhouding, ontspanningsoefeningen en het instellen van de werkplek deze groep medewerkers veel ondersteuning om gezond te blijven.

Ouderen in verzorgingshuizen als die van Amsta kunnen ook rekenen op onze aandacht. Als vrijwilliger biedt ik me regelmatig aan om ouderen een fijne handmassage te geven. Dit is laagdrempelig en geeft een vertrouwensband waardoor soms een mooi gesprek ontstaat. Of helemaal niet en zit iemand tevreden te genieten. Helemaal goed.

Aandacht en aanraking zijn belangrijke elementen voor onze gezondheid als mens. Zonder dat verschralen en vereenzamen we. En dat is niet gezond!

Massage is een prachtig vak.

https://youtu.be/XY6EgLOYUQ0

Wil jij ook een stoelmassage op je werk ervaren? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Thomas Witteveen
Door

Thomas Witteveen

op 29 Sep 2017

"weer heerlijke stoelmassage voor Workmassage gedaan bij Hudson's bay"

Mibetta Roelofs-van Os
Door

Mibetta Roelofs-van Os

op 28 Sep 2017

WorkMassage vertegenwoordigen bij diversen cliënten voor stoelmassage in Amsterdam is voor mij een super gave functie. Als je binnenkomt bij een cliënt zie je alleen maar blije gezichten en soms een applausje dat je er weer mag zijn voor hun twee wekelijkse "ontspan op de werkvloer" moment. Top baan toch!👌#Stoelmassage Amsterdam⚘

Ilse bruinsma
Door

Ilse bruinsma

op 27 Sep 2017

Ben zelf al sinds 1 jaar werkzaam bij workmassage en het is elke keer een feest en groot plezier om de medewerkers bij verschillende bedrijven los te mogen maken en zich ontspannen te laten voelen.#stoelmassage amsterdam👌

Peter Schmitt
Door

Peter Schmitt

op 26 Sep 2017

Ik mag al weer een aantal jaren (stoel)massages voor Workmassage o.a. in Amsterdam verzorgen. Superleuke samenwerking en alles tot in de puntjes geregeld. Op naar nog veel meer jaren. :-) # Stoelmassage Amsterdam :-)

Reactie plaatsen