Stoelmassage Nijmegen

Stoelmassage Nijmegen

Masseurs aan de slag in Nijmegen

Stoelmassage Nijmegen is een regio in opkomst. Graag komen we bij klanten als Menzis, de Open universiteit en het callcenter van Nationale Nederlanden in Ede. In piektijden kan het erg druk zijn waardoor de werkdruk zo toeneemt dat ontspanning geboden is. Zonder een goede werkbalans kunnen klachten ontstaan door stress.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.Masseren in de Zorgsector


Mensen die in de zorg werken vinden het geweldig als ze zelf eens in het zonnetje gezet worden. Wanneer je zorg verleent en aandacht voor anderen hebt is het heel fijn als je dit zelf eens cadeau krijgt.

Zo heeft Zorggroep Atlant uit Apeldoorn en Zinzia Zorggroep in Wageningen ons ingehuurd om hun medewerkers in het zonnetje te zetten. Dit werd enorm gewaardeerd en de lijsten zaten dan ook in rap tempo vol.

Duurzame inzetbaarheid


Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is dit. Naast oog voor zakelijke resultaten is er ook een duidelijk besef dat personeel het grootste kapitaal van een onderneming is. Gezonde en gelukkige medewerkers zijn goud waard. Ze zijn productief, hebben meer energie en creativiteit. Ontspanning is een staat die daaraan bijdraagt. Onze WorkMassages zijn bijzonder effectief. Probeer het maar eens.

Lees meer.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


Huub Pardoel
Door

Huub Pardoel

op 30 Sep 2017

Sinds een jaar ga ik met veel enthousiasme op pad voor WorkMassage. De opdrachten zijn afwisselend en altijd prima geregeld. Zo heb ik stoelmassages gegeven bij Cultura in Ede (theater, kunst, bibliotheek en cursussen), waar de medewerkers helemaal blij worden van een moment van ontspanning en aandacht voor hun klachten. Ook bij het Kruidvat in Veenendaal werden klanten verrast met een stoelmassage in combinatie met de promotie van tijgerbalsem. Wat een mooi beroep om mensen steeds weer blij te maken met een massage.

Reactie plaatsen