In 7 stappen herboren: minder stress, meer energie
18 september 2014 
in Blog

In 7 stappen herboren: minder stress, meer energie

De masseurs van WorkMassage komen veel mensen tegen die wel wat extra ontspanning en energie kunnen gebruiken. Dit bracht ons op het idee om een training speciaal voor dit doel te maken.

  • Weet jij ook wel wat goed voor je is maar kom je er niet altijd aan toe?
  • Maak je te weinig tijd voor jezelf of komt er steeds wat tussen?
  • Heb je ’s avonds weinig energie over om leuke dingen te doen?
  • Wordt de werkdruk je wel eens teveel?
  • Heb je het gevoel dat je achter de feiten aan rent?
  • Vind je het moeilijk om in slaap te komen, door te slapen of te ontspannen?
  • Wil jij je fysieke en mentale weerbaarheid vergroten?

Veel werkende mensen worstelen met een gebrek aan energie door de vele eisen die vandaag de dag aan ze worden gesteld. Herken je dat? Wanneer de drukte aanhoudt ben je meer aan het overleven dan dat je aan leven toe komt. Maar dat is niet wat je voor ogen had toen je bijvoorbeeld aan die promotie begon of een andere belangrijke stap in je leven hebt gezet. Stel je voor dat de situatie zo is: Je voelt je geïnspireerd, kan met het grootste gemak je taken volbrengen en je bruist van de energie om ook nog leuke dingen te ondernemen. Thuis en op je werk.

In het 7-stappen programma leer je: Inzicht in de eigen situatie te krijgen Hoe je stapsgewijs je situatie kunt veranderen Op welk vlak in je leven jij die veranderingen gaat doorvoeren om vitaal te blijven   In 7 bijeenkomsten met elk een eigen thema behandelen we de belangrijkste elementen die je energie, bezieling en focus opleveren. Dat wat je nodig hebt om prettig te leven en te werken. Als je deze elementen redelijk in balans kunt houden zul je meer energie en plezier ervaren. Stress, ziekteverzuim en klachten verminderen door blijvende aanpassingen in je leefstijl. Dit is geen bevlieging maar een aanpassing. Precies op die fronten waar je dat nodig hebt en in de mate die bij je past.

Melanie Raaijmakers (trainer en massagetherapeut) en Mieke Haksteen van Pierre d’Essence  (trainer, coach en docent) hebben dit praktische incompany programma voor jou en je team gemaakt.

Ben je (HR) manager of teamleider? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken waar de winst ligt voor jou en je team qua motivatie, bezieling en gezondheid. Bel: 020 – 612 32 85 of mail: melanie@workmassage.nl.

gezondheid

Reactie plaatsen