10 Voordelen van WorkMassages
04 april 2012 
in Blog

10 Voordelen van WorkMassages

Voor alle werkgevers die gezonde en gemotiveerde medewerkers willen.

Aangezien de werkgever de kosten van verzuim betaald is een gezonde medewerker van groot belang. Lees hier hoe wij onszelf terug verdienen.

  1. Stoelmassage bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en verhoogt de weerstand. Wie zich regelmatig laat masseren (2x per maand) is minder snel ziek.
  2. Uit onderzoek is gebleken dat alertheid, concentratievermogen en welbevinden verbetert bij een stoelmassage op regelmatige basis. Lees de onderzoeken.
  3. Een werkgever die laat zien betrokken te zijn bij het welzijn van personeel krijgt daar veel loyaliteit voor terug.
  4. Ontspannen medewerkers dragen bij aan een goede werksfeer.
  5. Mensen die ontspannen zijn kunnen makkelijker relativeren, prioriteiten stellen en delegeren. Er is ruimte voor overzicht ipv het opgaan in de waan van de dag.
  6. De beste resultaten krijg je wanneer inspanning en ontspanning in balans zijn. Regelmatig opladen is een voorwaarde om goed te kunnen presteren.
  7. Iemand met soepele spieren krijgt minder snel blessures.
  8. Spanningshoofdpijn is met stoelmassage van 20 minuten effectief te verhelpen.
  9. Onze massages zijn op de behoefte van de medewerker afgestemd. Speciale aandacht voor schouders, nek of onderrug is altijd mogelijk.
  10. De stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar alsmede de tijd die de medewerker op de stoel zit. Dit doet de overheid om het gebruik van preventieve middelen te stimuleren om zo de ziektekosten terug te dringen.

 

Iets voor jou op je werk? Bel voor een gratis proefmassage: 020 – 612 32 85.

 

Reactie plaatsen