Massage op het werk
01 september 2017 
in Blog

Massage op het werk

Massage op het werk

In 1999 had nog niemand van massage op het werk gehoord. Toen ik een HR-medewerker aan de telefoon kreeg om uit te leggen waarom medewerkers zo opknappen van een WorkMassage heb ik ooit deze leuke reactie gehad: “Ontspannen spieren op de werkvloer? Het werkt vooral op mijn lachspieren”.

Demonstratie

De eerste uitnodiging voor volgde voor een demonstratie ten overstaan van management en personeel. Super spannend. De directeur van dit reclamebureau uit Amsterdam liet zichzelf regelmatig masseren. Hij was vooral nieuwsgierig hoe dit op het werk zou gaan. En hoezo kleding gewoon aanhouden?

De directeur bood zich onder luid gelach van het personeel aan als proefpersoon. Na een paar minuten zei hij: “Hmmm, je weet de juiste plaatsen wel te vinden zeg”. Hij was overtuigd. We mochten vanaf dat moment komen, elke week.

Onze samenwerking heeft diverse verhuizingen en overnames overleefd. Ze hebben destijds een lans gebroken voor WorkMassage en ons aan andere dochters van de onderneming voorgesteld waardoor we in rap tempo konden uitbreiden. Daar zijn we super tot op de dag van vandaag blij mee .

De 10 beste resultaten van een massage op het werk:

* Daling kortdurend ziekteverzuim
* Verhoging concentratie vermogen
* Verbeterde productiviteit
* Vermindering van spierklachten in schouders, nek, armen en rug
* Afvoer van afvalstoffen
* Verhoging weerstand
* Verbetering bloedcirculatie
* Geestelijke en lichamelijke ontspanning
* Nieuwe energie
* Meer werkplezier

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand. Al na enkele behandelingen voel je het verschil.

Hogendorf
Door

Hogendorf

op 25 Sep 2017

Om de week een heerlijke massage op het werk. Iets om naar uit te kijken!

Nicole Pancras
Door

Nicole Pancras

op 27 Sep 2017

Wat grappig! En kijk nu eens, 18 jaar later. Er zijn heel veel bedrijven die Workmassage inmiddels hebben ontdekt. Complimenten voor de vernieuwde website. Heel duidelijk, overzichtelijk, leuke foto's en filmpjes. Top!!

Swanica Bergsma
Door

Swanica Bergsma

op 03 Oct 2017

Fijn om al zo veel jaren in het geweldige team van Workmassage mee te mogen helpen aan meer tevreden werknemers in Nederland!

Reactie plaatsen