Relaxruimte op kantoor... waaaaat?
12 april 2018 

Relaxruimte op kantoor... waaaaat?

Relaxruimte op kantoor om tussendoor te ontspannen?

Je bent toch op je werk om te werken? Wat zijn dat voor moderne fratsen?

Juist, dit behoeft enige uitleg.

Al jaren komen wij als bedrijfsmasseurs bij honderden bedrijven in het land met ieder een eigen bedrijfscultuur. Of het nu in het magazijn is, op een keurig kantoor, bij jonge en hippe internetbureaus, traditionele banken, scholen en ziekenhuizen. Natuurlijk komen we voornamelijk bij instellingen waar oog is voor menselijk welzijn. Want elke manager weet dat wanneer je personeel gezond is en plezier heeft in het werk dit de productiviteit ten goede komt.

relaxruimte op kantoor

Uitloggen om in balans te blijven

Voor een juiste balans is inspanning én ontspanning nodig. Net als dag en nacht. Om in balans te blijven is het daarom raadzaam op een drukke dag af en toe even een stapje terug te doen. Ontspanning kan op verschillende manieren, net wat bij je past. Naast een verkwikkende WorkMassage kun je een stukje gaan lopen in de pauze, mediteren, yoga doen op het werk, met een collega kletsen of gewoon een boekje lezen.

We zien dat steeds meer bedrijven hier een aparte ruimte voor inrichten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je hier de hele dag verblijft maar af en toe even stoom komt afblazen Zo wordt het dan ook door veel medewerkers gebruikt. Het is wel fijn dat deze ruimte er gezellig uit ziet. Net als thuis.

relaxruimte op kantoor

Wat staat er dan bijvoorbeeld in zo’n ruimte?

  • Lekkere stoelen of een bank
  • Aankleding met een kleed en kussens
  • Een boekenkast
  • Bloemen of planten
  • Een kamer lamp

In deze relaxruimte op kantoor kun je even rustig met elkaar overleggen, even bellen, een boekje lezen of een powernap doen. Na een kwartiertje kun je weer met nieuwe energie aan de slag. Hier zie je wat voorbeelden van bedrijven die dit al hebben gerealiseerd.

relaxruimte op kantoor

Tip: Begin een bedrijfsbibliotheek

Laat iedereen die dat leuk vind een leesboek, citatenboekje, strip of fotoboek meenemen dat enige tijd in deze ruimte kan blijven. Wanneer je binnen komt heb je van alles te kiezen en kun je eenvoudig even je gedachten verzetten. Leuk hoor!

relaxruimte op kantoor

Hebben jullie op kantoor al een relax ruimte maar bijvoorbeeld nog geen massages?

contact - WorkMassage

Marcos Persinger
Door

Marcos Persinger

op 02 Sep 2021

HelloI have a question, i see a lot of products on this site that you also sell in your store, But there products are 42% cheaper, i have made a screenshot of the product, so you can see for your self. https://screenshot-product.photo/4765. Well my question is what is the difference between your shop. Is it the quality or something else, I hope you can answer my question.Sincerely Marcos Persinger"Sent from my iPhone"

Reactie plaatsen