We bestaan 20 jaar en geven 3 workshops kado!
08 mei 2019 
in Blog

We bestaan 20 jaar en geven 3 workshops kado!

WorkMassage bestaat 20 jaar en dat vieren we:-).

Wat vliegt de tijd als het gezellig is;-). Toen we in 1999 begonnen werden er nog nauwelijks stoelmassages uitgevoerd. Het concept bedrijfsmassage was zo nieuw dat er eerst nog een heleboel uit te leggen viel. Nu merken we dat veel bedrijven en medewerkers inmiddels bekend zijn geraakt met stoelmassage op het werk als extra arbeidsvoorwaarde of als gezonde beloning.
Tijden veranderen en mede door de bloeiende economie, de arbeidskrapte op de markt en de verhoogde werkdruk zijn bedrijfsmassages niet meer weg te denken op de werkvloer.

De kennis die we afgelopen jaren hebben opgedaan over gezond werken hebben we vertaalt in diverse workshops. Deze zijn interactief, informatief en puur praktisch zodat je er direct mee aan de slag kunt. Binnen een uur ben je een stuk wijzer geworden en heb je al geoefend met het onderwerp zodat je dit verder op kunt pakken.

We verloten 3 workshops onder onze lezers. Ze worden incompany gegeven, duren 1 uur en er kunnen max. 16 mensen deelnemen.

Leef je al gezond maar wil je weten of de 6 pijlers van een gezonde leefstijl bij jou in balans zijn? Kies dan voor de workshop Vitaliteit
Of wil je juist wat fitter achter je bureau blijven en weten welke oefeningen je daarvoor kunt doen? Kies dan voor Office Gym
Misschien heb je het af en toe net even te druk en wil je wat minder stress ervaren maar hoe? Kies dan voor Stressless
Werk je verschillende plaatsen, kantoor, thuis of onderweg? Dan is de workshop Ergonomie handig om te weten waar je op moet letten.
De meeste mensen hebben wel eens last van stijve spieren in nek en schouders. Hoe deze spieren te ontspannen leer je in de workshop Massage

Meer informatie over al onze workshops lees je hier.

Wil jij met je collega’s graag een workshop winnen? Geef dan onder dit  blogbericht aan welke je zou willen winnen en waarom.
De 3 leukste inzendingen worden beloont met een workshop naar keuze.

Graag tot ziens!

Eddy Belet/Dolfijn Vakanties
Door

Eddy Belet/Dolfijn Vakanties

op 09 May 2019

Gefeliciteerd! Dan zijn we ongeveer even 'oud', wij zijn in 1998 opgericht! Zo'n workshop willen wij wel winnen. Voorkeur Vitaliteit.

Petra van Tienen
Door

Petra van Tienen

op 09 May 2019

Gefeliciteerd met jullie jubileum, dat is een mooie mijlpaal. Een workshop Office Gym zou super goed passen in ons nieuwe vitaliteitsprogramma dus bij deze 'fingers crossed'!

Marilou Marchal
Door

Marilou Marchal

op 10 May 2019

Gefeliciteerd met het behalen van deze mooie mijlpaal en ga vooral zo door! Nav de resultaten van ons MTO gun ik mijn collega's een cursus Stressless. Als ik kijk naar ons nieuwe Ondernemingsplan kijk, dat we samen met onze medewerkers hebben gemaakt, dan zou de workshop Vitaliteit goed passen. In die zin hoe kunnen we onze ambities realiseren met plezier en energie in ons werk!

Reactie plaatsen