Adinda Calbo is mede eigenaar geworden van WorkMassage!
10 februari 2023 

Adinda Calbo is mede eigenaar geworden van WorkMassage!

Als eigenaar van WorkMassage liep ik al enige tijd met het idee rond om dingen wat anders te gaan organiseren. Het combineren van de Workmassages, workshops, de nationale Massagebon, verhuur van mijn 2 chalets en tegenwoordig ons regelmatige verblijf in Spanje wordt best veel. Mijn liefde voor het vak, het plezier dat ik beleef aan contacten met klanten en collega’s maakt dat ik dit al 24 jaar doe. Deze ‘werkfamilie’ is me dierbaar. Om alles goed te coördineren en aan de vraag te blijven voldoen is een volgende stap nodig.

Deze wens heb ik met enkele collega's besproken en Adinda ging daar helemaal op "aan".  Ze werd enthousiast bij het idee om de dagelijkse leiding over te nemen. We werken al jaren samen en haar passie, communicatieve vaardigheden en ondernemer skills passen precies in het plaatje. We zijn de mogelijkheden gaan onderzoeken en besloten onze krachten te bundelen. Adinda is per 1 februari 2023 mede eigenaar geworden van WorkMassage. Ze gaat alles rondom de massages regelen. Het contact met masseurs, klanten, de planning en de administratie. Zo kan ik me toeleggen op de workshops, de Massagebon en buroWorkflow. Hoe fijn is dat!

EVEN VOORSTELLEN

“Beste klanten en collega’s. Ik ben Adinda Calbo en ik ben geboren in Amsterdam, ik ben getrouwd met Paul en we hebben 2 geweldige pubers. Toen ik met Melanie sprak over een mogelijke samenwerking werd ik meteen enthousiast. De werkwijze van WorkMassage spreekt me erg aan en heb ik altijd als prettig ervaren. Zo wil ik het graag voortzetten, ik ben ook echt een mensenmens. Ik sta open voor vragen en aandachtspunten van klanten en collega’s. We gaan er samen het mooiste van maken.

In 2017 heb ik allerlei trainingen gedaan, o.a. Thai Dee, Touchpro, Esoterra en ben daarna meteen actief bij bedrijven stoelmassages gaan geven. Ik kan nog heel veel meer vertellen, maar dat doe ik liever persoonlijk of tijdens onze online Zoombijeenkomst. Ik heb al met een aantal collega’s van Workmassage samengewerkt of elders tegengekomen, maar een heleboel collega’s ken ik nog niet. Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten.

Deze actie foto van mij is genomen tijdens een bedrijfsfeest in de A’Damtoren tussen de dj's in.

WAT GAAT ER VERANDEREN?

Het is onze bedoeling dat iedereen er zo min mogelijk van merkt 😊. De bestaande planning loopt gewoon door en de werkwijze blijft gelijk. Het enige dat verandert is dat Adinda vanaf nu de contactpersoon is. Communicatie per email verloopt nog steeds via info@workmassage.nl. Adinda is direct te bereiken op tel: 06 – 51 27 99 86.

Melanie helpt achter de schermen om alles soepel te laten verlopen. We vertrouwen op een prettige samenwerking en maken er met elkaar het mooiste van! Mocht je vragen hebben bel of mail gerust.


Hartelijke groet van Adinda Calbo en Melanie Raaijmakers

Reactie plaatsen