Ontspannen de feestdagen in.
10 december 2015 
in Blog

Ontspannen de feestdagen in.

Laat feestdagen ook echt feestdagen zijn. Hier zijn enkele tips om extra te genieten.

Familie
Hou je van drukte met veel mensen rond de eettafel? Heerlijk. Ben jij liever met een paar vrienden thuis? Ook prima. Er is geen goed of fout, wel een verschil van smaak. Als er grote verschillen bestaan in 1 gezin kun je er voor kiezen om te rouleren. Elk jaar wisselend naar behoefte van een gezinslid. Wanneer je het gevoel hebt dat je gehoord en gezien wordt is het veel makkelijker je aan te passen. Je weet immers dat jouw tijd ook vanzelf komt. Dit komt ten goede aan de sfeer en je energie.

Slaap
Slaapexpert Neil Stanley legt uit in de Metro van 3 december: “Als we slaap in een potje konden verkopen met alle voordelen op de wikkel zou de uitvinder de rijkste der aarde zijn”. Helaas slapen we toch bijna allemaal te weinig. Slapen zou niet hip zijn en zonde van de tijd. We kopen liever dure superfoods. Wie houdt wie voor de gek? Slaap verbetert je weerstand en is het beste natuurlijke medicijn tegen griep, kwaaltjes en stress. Probeer een vast ritme te krijgen om echt goed uit te rusten. Dat werkt beter dan af en toe uitslapen.

Massage
Laat je weer eens masseren! Hoe heerlijk is het om gewoon een uur te ontspannen ergens op een massage tafel. In de sauna of gewoon in een massagepraktijk in de buurt. Je kunt ook een massage kado geven aan familie of zakenrelaties. Bestel dan een Massagebon en laat de deze versturen met een persoonlijke boodschap per post of per email. De ontvanger heeft keuze uit vele professionele praktijken in Nederland om deze te gebruiken. Wie laat jij genieten?

 Prettige feestdagen!

Reactie plaatsen