Deel je hoogtepunten van 2018 en win een Massagebon!
17 december 2018 
in Blog

Deel je hoogtepunten van 2018 en win een Massagebon!

December is een maand van afronden, terugkijken en vooruit blikken. Voordat de feestdagen beginnen lijkt het op een ware sprint naar het einde van het jaar. Het is overal druk om ons heen, op de weg en in ons hoofd. Er zijn zoveel losse eindjes af te ronden en deadlines te halen. Ook de budgetten worden opgemaakt wat soms resulteert in een extra ronde stoelmassage op het werk:-).

Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben velen van ons vrije dagen om bij te komen. Tijd voor zelfreflectie zal je helpen om fris het nieuwe jaar in te gaan. Opschonen van gedachten en ervaringen geeft je de mogelijkheid om plannen te maken en prioriteiten te stellen.

Wat zijn je dieptepunten en hoogtepunten geweest dit jaar?
Wat heb je bereikt en wat ben je uit de weg bent gegaan?
Wie heb je ontmoet en wat heb je van ze geleerd?
Wat neem je mee naar volgend jaar en wat beslist niet?

Om je te helpen de balans op te maken bestaat er een werkboek, ja echt waar! Je kunt het hier gratis downloaden.

Er staan tal van vragen in die je helpen. Om je alvast aan het denken te zetten heb ik de volgende bonus voor je.

Deel hieronder jouw hoogtepunten en maak kans op een Massagebon.

De Massagebon kun je besteden bij een van de honderden aangesloten masseurs in Nederland.

Landelijke Massagebon Prettige feestdagen!

Download het werkboek hier.

Rachelle
Door

Rachelle

op 18 Dec 2018

Mijn hoogtepunten zijn er best een aantal, hoewel ik me het grootste gedeelte van het jaar niet zo fijn heb gevoeld. Na veel jaren te hebben aangemodderd ben ik een intensieve behandeling aangegaan voor mijn negatieve zelfbeeld en andere bijkomende nare dingen. Eindelijk was ik eraan toe om echt aan mezelf te gaan werken, zodat ik nu weer kan gaan werken! Ik heb namelijk net een nieuwe baan. Ook heb ik een mooie reis door Thailand gemaakt (waar ik ook heerlijk kon genieten van diverse massages), iets dat ik de jaren hiervoor echt niet durfde en daartoe niet in staat was. Wat ook een grote doorbraak was, was dat ik dit soort persoonlijke struggles eerder niet durfde te vertellen aan mensen en ik probeer daar opener over te worden. Niet om zielig te zijn, absoluut niet zelfs, maar om mee te helpen om het stigma te doorbreken wat rondom psychische klachten hangt.

Melanie-Raaijmakers
Door

Melanie-Raaijmakers

op 19 Dec 2018

Wat een mooie hoogepunten Rachelle, die je hebt bereikt. Ik bewonder je moed om hobbels te nemen en dan de vruchten te plukken. Een mooi 2019 gewenst met nieuwe hoogtepunten:-).

Reactie plaatsen